duminică, 1 iulie 2012

Serban Huidu.

Din intamplare, neavand ce sa fac am intrat pe blogul lui Serban Huidu. Nu prea obisnuiesc sa comentez viata publica sau privata a oamenilor "publici" insa comentariile de acolo m-au cam facut sa dau frau liber sentimentelor, daca se poate spune si asa. Pot sa zic ca eram fan C.C. si fan prezentatorilor acestei emisiuni. Faptul ca nu-i mai urmaresc nu are treaba cu ce a facut,cine a facut si de ce a facut. 


"marius a scris pe 
serbane imi pare rau pentru tine,dar asa se intampla cand razi de altii si le vrei raul"

In primul rand, acest comentariu pur si simplu m-a frapat. Cred ca trebuie sa fii de-a dreptu batut in cap sa afirmi asta. Cine poate sa creada ca Huidu, cand pana la urma isi facea doar slujba si care a avut un noroc al dracu' de mare sa se gandeasca la o emisiune care sa aiba asa atractie la public, cand radea de vreo vedeta care zicea "sa-mi numeri ouale" sau "care este" sigur se gandea si la "-dar-ar o masina peste tine, de preferat una pe care o conduc eu" si pac...Dumnezeu l-a ajutat. Ha. Stupendo! Ma ia o durere de cap cand vad cat poate sa ii duca capul pe unii.

"mihnea a scris pe 
Vrei sa fi iertat ?Mergi la puscarie asasinule, langa fratii tai de culoare.Ai omorat 3 oameni si vrei iertare ? Gandeste-te ce viata ai in puscarie de la ceilalti detinuti.Criminal ordinar si om de ultima spetza ce esti. Daca nu vei merge la puscarie atunci sa vezi ce va iesi pe toate retelele de socializare…iti vom cere capul pe tava.(...)"

Hm...inca un Vlad Tepes, sau mai bine zic Alexandru Lapusneanu"L". Poate ca de aia se fereste asa de mult de inchisoare?("viata langa ceilalti puscariasi"). La asta de ce nu se gandeste nimeni? Sta in firea omului sa se apere, indiferent de gravitatea faptelor lor. E criminal doar pentru ca e "vedeta", sau pentru simplul fapt ca are un blog,sau ca iese in lume sa-si scuze faptele? De ce nu comenteaza nimeni,pe nicaieri un tanar din nu stiu ce sat,care violeaza si omoara cu brutalitate o baba? Aia clar a fost premeditata. De ce? Stiu eu de ceee, "tanarul" nu are blog unde sa isi scuze apetitul sexual atat de...nesatul.


Sincer, daca as continua, cred ca as face-o toata noaptea...Sper ca din cei 2 cititori ai blogului meu, sa nu supar vreun concetatean care e total de acord cu "decapitarea" domnului Serban, care totodata este si mai vinovat de cumplitul accident, de cand taranii au descoperit ca e un "tigan" cu sange rece, urmasul lui Vlad Dracul.

Un comentariu:

  1. Vinovat Şerban pentru puşcărie?
    Cu siguranţă nu!
    Însă este/ERA individul cu cea mai mare concentraţie de maliţiozitate pe gramajul de gând sau cantitatea de sentiment generată.D i n Ţ a r ă
    Când acumulezi ce a acumulat EL e firesc ca:
    D-zeu să apară.
    Culmea!
    CULMEA!
    Şi a făcut şi dreptate!

    Sorry

    RăspundețiȘtergere

Ton opinion...:)